Vremea United States of America, Ashburn United States of America, Ashburn +21°C

Procto.ro – Ghid de sanatate si medicina

Coenzima q10

Coenzima q10
Octombrie 14
00:27 2011

Compozitie Coenzima q10

Coenzima Q10 (ubiquinona) 15 mg.

Actiune terapeutica Coenzima q10

Coenzyma Q10 este o vitamina naturala din clasa ubiquinone, componenta organica esentiala pentru buna functionare a organismului. Este un antioxidant major care intervine in procesele de oxidoreducere celulara. Activa in procesul de fosforilare ADP si trecere in ATP, regleaza metabolismul energetic celular si ajuta la realizarea tuturor reactiilor chimice din organism. Revitalizeaza sistemul imunitar, tonifica inima, normalizeaza presiunea sanguina, inhiba sinteza colesterolului, scade glicemia, creste nivelul de energie din corp, imbunatateste oxigenarea celulara si intarzie efectele imbatranirii naturale.

Indicatii Coenzima q10

Preventiv si curativ in: boli cardiovasculare (cardiomiopatie, distrofie musculara, encefalomiopatie mitocondriala, infarct miocardic).
Eficienta in tratamentul paradontozei, afectiuni ale ficatului, pancreasului, alergiilor, astmului si diabetului zaharat insulino-dependent. Ca parte integranta in tratamentul bolilor degenerative ale SNC, Alzheimer, schizofreniei, cancerului, SIDA. Poate fi asociata eficient programelor de slabire. Intarzie procesele naturale ale imbatranirii, regleaza metabolismul si mentine un tonus general ridicat.

Mod de administrare Coenzima q10

Doza de mentinere: 15-45 mg/zi.
Afectiuni usoare ale sistemului imunitar: 60-120 mg/zi.
Parodontoze: masaj gingival cu continutul unei capsule de 2-3 ori/zi (nu se consumanimic timp de o ora) concomitent cu administrarea orala.
Afectiuni grave: dupa sfatul medicului.

Contraindicatii

Nu exista.

Precautii

In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse

Nu exista.

Articole similare

banner hemoroizi

Ramanem conectati

    facebook     twitter     youtube     google+     rss
banner varice