Baraka

Compozitie Baraka

Baraka, capsule gelatinoase moi

Fiecare capsula de Baraka contine: ulei de seminte de chimen negru 100 sau 450 mg.

Actiune terapeutica Baraka

Capsulele de Baraka contin ulei de seminte de chimen negru (ulei de seminte El-Baraka), acestea avand in compozitie diversi constituenti: acizi grasi, glicozide, compusi fenolici, caroten, minerale (fier si fosfor) si cateva enzime digestive. Uleiul natural din capsulele de Baraka este bine cunoscut pentru eficacitatea lui in tratamentul unei game largi de afectiuni si pentru imbunatatirea functiilor intregului organism.

Are efect antispastic, benefic in toate cazurile de tuse, astm bronsic si flatulenta. Uleiul de seminte de chimen negru are de asemenea efect stimulent si este foarte benefic cand se administreaza concomitent cu luarea unor masuri specifice, in tratamentul migrenei si depresiei respiratorii. De asemenea creste fluxul biliar si are efect diuretic si antibacterian. Capsulele de Baraka contin ulei natural pur fara aditivi din semintele de Baraka, cu activitate terapeutica intr-o gama larga de afectiuni, pentru cresterea vitalitatii organismului si a imunitatii naturale.

Indicatii Baraka

Alinarea tusei si minimalizarea manifestarilor bolilor cailor respiratorii superioare; prevenirea aparitiei crizelor paroxistice de astm bronsic si tuse convulsiva; cresterea vitalitatii organismului si prevenirea aparitiei oboselii zilnice; cresterea imunitatii organismului in special in timpul diverselor boli si in convalescenta.

Mod de administrare

1-2 capsule de 3 ori pe zi.