Batrafen, lac unghii

Compozitie Batrafen, lac unghii

Batrafen, lac unghii
Batrafen, lac unghii

Fiecare gram de Batrafen lac de unghii contine, ca ingredient activ, 80 mg ciclopirox. Excipienti: copolimer de metilvinil si acid maleic monobutil ester, atil acetat, 2 propanol.

Actiune terapeutica

Batrafenul lac de unghii a fost creat in mod special pentru tratamentul infectiilor fungice ale unghiei. Ingredientul activ ciclopirox penetreaza unghia si atinge patogenul fungic in cel mult 48 ore dupa aplicare. Ciclopirox are o actiune antifungica impotriva tuturor patogenilor relevanti responsabili de infectiile fungice ale unghiei.

Indicatii Batrafen, lac unghii

Infectii fungice ale unghiei.

Mod de administrare

Daca nu se indica altfel, lacul de unghii Batrafen se aplica pe unghia afectata intr-un strat subtire o data la doua zile, in prima luna. Prin aceasta se asigura saturarea unghiei cu ingredient activ. Aplicarea poate fi redusa pina la minim doua aplicari pe saptamina in cea de a doua luna de tratament, si la o aplicare pe saptamina in cea de a treia luna de tratament si ulterior. Pe toata perioada aplicarii, intregul strat de lac se va indeparta o data pe saptamina cu ajutorul unui dizolvant pentru lac de unghii din comert. Daca intre timp lacul aplicat se deterioreaza (exfoliaza), este suficient sa se aplice lacul de unghii Batrafen pe zonele stirbite. Durata de aplicare depinde de severitatea infectiei, dar nu este indicata depasirea unei perioade de tratament de 6 luni.

Contraindicatii

Datorita unei insuficiente experiente clinice, Batrafen lac de unghii nu este indicat pentru tratamentul copiilor.

Precautii

Daca se impune administrarea Batrafenului lac de unghii in timpul sarcinii sau alaptarii, acesta se va folosi numai acolo unde este strict indicat.

Reactii adverse

Numai in citeva cazuri exceptionale au fost observate inrosirea si descuamarea zonelor cutanate adiacente unghiei, care au venit in contact cu Batrafen lac de unghii. In cazul in care observati reactii adverse, consultati medicul.

6 comentarii la „Batrafen, lac unghii

 • 07/08/2009 la 12:20
  Permalink

  Intr-adevar batrafen-lac este foarte bun pentru aplicatii locale in cazul onicomicozei. La mine a dat rezultate extraordinare la o unghie de la mana.

 • 15/09/2009 la 19:14
  Permalink

  Unde ati gasit Batrafen lac in Romania? Va rog sa ma ajutati. Si eu am o micoza la unghiile de la picioare.

  • 12/10/2009 la 17:52
   Permalink

   batrafen nu se importa in romania. mie mi l-a recomandat dr. dermatolog. am rugat pe cineva din germania si mi-a luat ciclopirox winthrop. acelasi lucru ca si batrafen. aceeasi substanta activa: ciclopirox. azi ma dau pt prima data :)

  • 03/11/2009 la 10:43
   Permalink

   Buna ziua! pt cei interesati dispun de 2 flacoane BATRAFEN LAC DE UNGHII aduse din Germania 30 EURO/buc (sunt insotite de bon fiscal) tel contact 0722380830

   • 02/02/2010 la 10:43
    Permalink

    Va rog daca mai aveti Batrafen lac de unghii sa-mi trimiteti un mail
    Multumesc

 • 02/02/2010 la 10:44
  Permalink

  Va rog daca mai aveti Batrafen lac de unghii sa-mi trimiteti un mail Multumesc

Comentariile sunt închise.