Cartirec

Compozitie Cartirec

Cartirec

Pudra de cartilaj de rechin: 750 mg.

Actiune terapeutica Cartirec

Cartilajul de rechin contine: 39% proteine; 41% calciu, fosfor organic si multiminerale naturale; 12% mucopolizaharide. Actioneaza ca inhibitor al angiogenezei, proces ce intervine in cresterea si evolutia tumorilor canceroase, a bolilor degenerative si inflamatorii (reduce masa tumorala prin stoparea dezvoltarii vaselor sanguine de neoformatie care o insotesc).
Stimuleaza mecanismele imune.
Are rol esential in mentinerea sanatatii sistemului osos.

Indicatii Cartirec

Supliment nutritional natural si netoxic. Potential crescut in prevenirea si tratamentul tumorilor canceroase, reducerea durerilor prin micsorarea masei tumorale. Potenteaza efectele Roentgen – terapiei.
Intervine cu succes si in alte boli asociate cu angiogeneza: sarcomul Kapossi, retinopatia diabetica, ocluzia venoasa in circulatia retiniana; artrita si osteoartrita reumatoida – reduce disconfortul si mareste mobilitatea articulatiilor in situatii de uzura marcata (la batrani); alte boli inflamatorii; osteoporoza, carente de calciu – ca sursa naturala ideala de calciu.

Mod de administrare Cartirec

Adulti: o capsula pe zi, ca supliment nutritional.
In tratamente: 3 pana la 6 capsule pe zi, sau dupa sfatul medicului – in cure de minimum 30 de zile.

Contraindicatii Cartirec

Femei gravide; dupa interventii chirurgicale, plagi care necesita revascularizare, hipercalcemie, litiaza calcica.

Precautii Cartirec

A nu se depasi doza stabilita. In timpul alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse Cartirec

La supradozare pot aparea constipatie si poliurie.