Coldrex

Compozitie Coldrex

Comprimatele de Coldrex sunt deosebit de active impotriva simptomelor racelii si gripei pentru ca au fost realizate dupa o formula speciala Coldrex. Ele contin doza optima recomandata de paracetamol pentru calmarea nevralgiilor, durerilor si pentru scaderea febrei. Contin fenilefrina,care decongestioneaza fosele nazale, cofeina, un stimulent mediu impotriva starii de oboseala si vitamina C, esentiala pentru organism, adesea deficitara in timpul racelilor si gripei.
Fiecare comprimat Coldrex contine: Paracetamol Ph. Eur. 500 mg; Clorhidrat de fenilefrina 5 mg; Cofeina Ph. Eur. 25 mg; Terpinhidrat 20 mg; Vitamina C 30 mg.

Indicatii Coldrex

Comprimatele de Coldrex sunt indicate pentru ameliorarea simptomelor din raceala si gripa. La primele semne de raceala sau gripa luati Coldrex cu apa sau o bautura calda. Pentru a obtine o ameliorare maxima, luati Coldrex pe toata durata racelii.

Mod de administrare Coldrex

Adulti: Cate 2 comprimate de 1-4 ori pe zi.
Copii (6-12 ani): Un comprimat de 1-4 ori pe zi.
Nu se recomanda copiilor sub varsta de 6 ani.

Contraindicatii Coldrex

O reactie alergica la Coldrex se intalneste foarte rar. A nu se depasi doxa recomandata.
Unele medicamente nu se combina. Daca luati alte medicamente prescrise de medic, cereti-i sfatul inainte de a lua Coldrex. Daca simptomele persista, consultati medicul.

Precautii

Nu se administreaza copiilor sub varsta de 6 ani fara avizul medicului.