Cyclo 3 forte

Compozitie Cyclo 3 forte

Extract de Ruscus aculeatus continand 22% heteroside sterolice 150 mg; Hesperidin metil chalcona 150 mg; Acid ascorbic 100 mg.
Excipient pentru o capsula: talc, stearat de magneziu, silice coloidala (aerosil R972), polioxietilenglicol 6000.
Compozitia invelisului capsulei: corpul- galben de quinolina E104, galben E110, bioxid de titan E171, gelatina; capul- galben oranj S, bioxid de titan E171, gelatina.

Mod de administrare Cyclo 3 forte

Doza obisnuita este de 2-3 capsule zilnic; pentru tratamentul simptomelor acute de hemoroizi: 4-5 capsule pe zi. In toate cazurile urmati exact prescriptia medicului dumneavoastra.

Indicatii Cyclo 3 forte

Tratamentul afectiunilor circulatorii venoase (senzatie de greutate si dureri in picioare, sindrom de oboseala in picioare). Tratamentul sangerarilor (altele decat sangerarile menstruale) din timpul terapiei cu pilule contraceptive cu doze mici sau a sangerarilor asociate cu prezenta unui dispozitiv intrauterin. Folosit pentru tratamentul simptomelor functionale asociate cu crize acute de hemoroizi.

Precautii Cyclo 3 forte

Daca apar o senzatie de greata sau deranjamente gastrice, este preferabil ca Cyclo 3 sa se administreze la inceputul meselor. In caz de dubiu, consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.

Sarcina si alaptare

Informati medicul daca sunteti insarcinata sau in perioada de alaptare.

Reactii adverse

La fel ca toate medicamentele eficiente, acest produs poate determina, la anumite persoane, unele efecte nedorite. Au fost raportate unele tulburari gastrointestinale minore (greata, dureri de stomac, arsuri, gust amar, diaree). Daca observati un efect advers, descris sau nu in acest prospect, nu ezitati sa informati medicul sau farmacistul dumneavoastra.