Procto.ro – Ghid de sanatate si medicina

Despre

Despre

Serviciul procto.ro, aflat in proprietatea si administrat de compania noastra, va este furnizat in conformitate cu termenii si conditiile precizate in acest Acord („Acord”). Acest serviciu va este furnizat in primul rand prin intermediul adresei web https://www.procto.ro, numita in continuare „website”. Accesarea in orice fel a site-ului web procto.ro este guvernata de conditiile mentionate in acest document. Utilizarea site-ului web procto.ro reprezinta un acord implicit din partea Dvs. cu acest document.

1. TERMENI

Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin acest Serviciu vor fi guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre Dvs. si compania noastra. Ne rezervam dreptul, pe baza unilaterala, sa modificam, amendam sau sa actualizam acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. Ne rezervam de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

2. DESCRIERE

Serviciul procto.ro, oferit publicului prin intermediul site-ului web procto.ro consta in prezentarea de informatii din domeniul sanatate, medicina si publicitate.

In cadrul acestui serviciu este inclusa, nelimitativ, comunicarea prin intermediul forumurilor de discutii, guestbook-uri, blog-uri sau comunicare directa intre utilizatorii acestui serviciu. Accesarea oricarui continut al site-ului web procto.ro reprezinta implicit o utilizare a serviciului procto.ro.

Serviciul procto.ro este oferit gratuit, accesul pana la sistemul unde se gaseste site-ul web www.procto.ro ramanand in sarcina utilizatorilor (acces la Internet, echipament de calcul propriu, convorbiri telefonice dial-up etc).

Ne rezervam dreptul de a interzice anumitor persoane sau anumitor utilizatori inregistrati folosirea serviciului procto.ro, in totalitate sau partial, cu sau fara avertizare ori instiintare, daca acestia fac dovada sau sunt suspectati de o utilizare abuziva, sau care dovedeste rea-vointa.

De asemenea, serviciul procto.ro nu garanteaza in nici un fel faptul ca un utilizator va reusi sa reintre in contact cu persoanele pe care le cauta. Acest fapt depinde de factori care nu sunt in totalitate sub controlul serviciului procto.ro, si astfel acesta nu poate si nu va oferi o astfel de garantie.

Suportul tehnic sau functional din partea echipei ce intretine serviciul procto.ro este oferit in masura posibilitatilor, oferirea acestui suport nefiind garantata in nici un fel. In orice caz, se fac eforturi pentru a raspunde tuturor problemelor si intrebarilor primite de la utilizatorii serviciului.

Functionarea, disponibilitatea, acuratetea ori veridicitatea informatiilor oferite in cadrul serviciului procto.ro nu sunt garantate in nici un fel.

3. CONFIDENTIALITATE

Caracterul privat este extrem de important si noi vom depune toate eforturile posibile pentru a asigura confidentialitatea corespondentei cu noi. Cu toate acestea, sunteti de acord ca noi avem dreptul de a monitoriza Serviciul si de a dezvalui orice informatie necesara pentru a respecta legile, reglementarile sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra in mod corespunzator Serviciul sau pentru a se proteja pe sine sau membrii sai. Ne rezervam dreptul de a respinge sau inlatura orice material ce nu corespunde cerintelor noastre sau care poate fi interpretat, pe cale unilaterala, ca fiind nepotrivit.

Conform politicii noastre de protejare a informatiilor, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu, referitoare la structura membrilor procto.ro. Aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de catre membri sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare.

De asemenea, procto.ro nu ofera nici o garantie asupra continutului mesajelor interne ale membrilor, responsabilitatea revenind in integralitate utilizatorilor inregistrati care utilizeaza acest serviciului. Abuzurile de orice fel trebuie semnalate imediat la adresa office@procto.ro

4. SECURITATEA MEMBRILOR

In timpul procesului de inregistrare, ti se va aloca o parola si ti se va transmite prin email. Sunteti responsabil pentru a pastra confidentialitatea acestei parole si sunteti in intregime responsabil pentru toate activitatile si taxele ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Puteti modifica parola si profilul personal in orice moment. Sunteti de acord sa ne anuntati imediat de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, impropie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea Dvs. sa actualizati si sa va asigurati ca adresa de e-mail la care mesajele sunt trimise este cea corecta. Nu putem fi responsabili pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea Dvs. sa va asigurati ca orice utilizator autorizat al contului Dvs. procto.ro a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Sunteti de acord ca va revine pe deplin responsabilitatea pentru modul de folosire al Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

5. SISTEMUL DE GARANTII

Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse. Noi solicitam fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste Serviciul. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membrii inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membri respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea Dvs. sa evaluati acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri. Este reponsabilitatea Dvs. sa inregistrati si sa mentneti un Profil Personal corect astfel incat sa primiti informatii precise prin procto.ro. Folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul Dvs. Nu oferim nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor Dvs., serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii Serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea Serviciului va corespunde asteptarilor Dvs., orice erori ale Serviciului vor fi corectate. Nici un fel de sfat sau informatie, obtinute verbal sau in scris de la noi sau de la orice alt membru inregistrat nu vor reprezenta o garantie daca nu este expres mentionata in prezentul Acord.

6. LIMITARI DE RESPONSABILITATE

Vom face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, nu vom fi responsabili pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Dvs. sau de alti membri inregistrati. In mod expres, sunteti de acord ca nu vom fi responsabili pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, prejudicii comerciale sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Persoanele care detin site-ul web procto.ro si care ofera serviciul procto.ro nu vor fi facute in nici un fel responsabile de pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizarii acestui serviciu sau a site-ului web aminitit, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, si nu ofera nici un fel de garantie.

Colectivul site-ului web procto.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste opiniile exprimate de utilizatori in cadrul forumurilor de discutii, in guestbook ori in mesajele trimise prin intermediul site-ului procto.ro, intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor respectivi.

7. LEGI SI JURISDICTIE

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor acestuia, vor fi solutionate conform legii.

8. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE

Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale. Incetarea Serviciului si a acestui Acord intervine la 30 de zile din momentul notificarii de incetare transmisa prin posta electronica la office@procto.ro. Vom putea suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care noi vom considera ca ati incalcat sau nu ati actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Sunteti de acord ca noi nu ne vom asuma nici un fel de responsabilitate fata de Dvs. sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului Dvs. la acest Serviciu.

9. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT

Informatia inclusa in acest site este protejata prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii sunt autorizati sa copieze sau sa imprime continutul paginilor sau documentelor prezentate in site-ul procto.ro, fara a le putea folosi in scopuri comerciale si fara a le putea distribui catre alte persoane.

Copierea, in orice forma, a continutului prezentat in site-ul procto.ro si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de specificatia „Copyright procto.ro. Toate drepturile rezervate” sau de logo-ul procto.ro. Prin aceasta autorizare, procto.ro nu transmite utilizatorilor licenta sau alte drepturi de autor asupra continutului prezentat in site-ul procto.ro. Design-ul, titlurile serviciilor, cuvintele sau expresiile utilizate in continutul site-ului procto.ro care apartin companiei noastre sau, dupa caz, altor persoane, sunt semne sau marci inregistrate protejate de legile nationale si/sau internationale si nu pot fi folosite de catre utilizatori in publicatii sau alte productii proprii fara acordul prealabil si in scris al companiei noastre. Utilizatorii si tertii nu pot afisa sau folosi in nici un mod logo-ul procto.ro fara acordul prealabil si in scris al companiei noastre.

10. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, compania noastra va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre compania noastra a serviciilor de care beneficiati in cadrul site-ului procto.ro.
La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre compania noastra.
In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de compania noastra.
Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti prin e-mail la adresa office@procto.ro

 

Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile si orice alte informatii despre sanatate disponibile pe www.procto.ro au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale. Va sfatuim, ca pe langa www.procto.ro sa consultati fie medicul Dvs. fie unul dintre medicii recomandati de noi.

 0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment