Divine

Compozitie Divine

kudzu (Pueraria lobata), marar (Anethum graveolens),   lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), anason (Pimpinella anisum), lactoza, microceluloza cristalina, aerosil.Kudzu (Pueraria lobata) este o planta leguminoasa specifica zonei asiatice. Exista mai multe specii: P. mirifica, P. tuberosa, P. thomsoni, etc. Pueraria lobata, denumita traditional kudzu, provine din Thailanda si are efecte exceptionale vitalizante, revigorante, reintineritoare, purificatoare generale si mai ales hepatice, amplificatoare ale ciculatiei, stimulente cardiace si cel mai important efect al sau este cel estrogenic, care duce la marirea sânilor prin stimulare  fitohormonala. Trebuie mentionat ca acest fitohormon estrogen similar 17 estradiolului, nu prezinta efectele adverse ale estrogenilor sintetici.
Mararul (Anethum graveolens) este de asemenea o planta care amplifica feminitatea; este un fitoestrogenic redutabil, folosit in afectiunile genitale feminine, mai ales ca substitut hormonal in carente estrogenice, la menopauza si pentru cresterea sânilor.
Anasonul (Pimpinella anisum) face si el parte din familia plantelor folositoare femeilor si mamelor care alapteaza pentru ca, in afara de efectele benefice digestive si carminative, are excelente efecte estrogenice de crestere a sânilor si de amplificare a lactatiei.
Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) este o planta dulce la gust precum ii spune si numele. Activa in numeroase afectiuni respiratorii, digestive, reumatice, alergice, este totodata si un stimulent adrenocortical si estrogenic. Aceste ultime efecte, au determinat asocierea lui intr-o formula ‘’forte’’ pentru cresterea sânilor.

Actiune terapeutica Divine

Estrogenic, feminizant, revigorant, reintineritor, reglator hormonal, galactogog, carminativ, reglator hormonal, stimulent si reglator al activittii gonadelor, stimulent si reglator al glandelor cortico-suprarenale, antidismenoreic, stimulent imunitar, emenagog, estrogen, galactogog, antiacneic (datorita actiunii sale la nivel hormonal) regleaza perioada de somn, îmbunatteste activitatea nervoasa, depurativ, amplifica hidratarea naturala a tesutului mamar si a pielii (amplifica retinerea apei).

Indicatii Divine

Adjuvant in hipoplazie si hipotrofie mamara, stimulent pentru cresterea sânilor, sau pentru tonifierea sânilor lasati, substitut fitohormonal pentru perioada de premenopauza si menopauza, hirsutism (aparitia unor pilozitti inestetice la femei, aceasta fiind adesea consecinta unei actvitti hormonale deficitare) amenoree, lipsa de libido, frigiditate, dezechilibre psiho-emotionale minore exprimate  prin insomnie sau,  din contra, somnolenta, perturbari ale apetitului, în sensul unei cresteri sau  descresteri anormale, irascibilitate, pesimism, ‘tendinta la gânduri negre”, oboseala “fara motiv” (aparuta in lipsa oricaror simptome fizice sau de laborator care sa indice o boala), cefalee si migrena cu coloratura  endocrina si  sexuala, hipogalactie.

Mod de administrare Divine

1 comprimat de 3 ori pe zi, cu putina apa sau sublingual 10 – 15 min; in caz de hipogalactie – 1/2 sau 1 comprimat de 3 ori pe zi, in functie de necesitati.

Precautii Divine

Pentru cei care au alergie la lactoza.

Contraindicatii Divine

In cazul afectiunilor cauzate de excesul de hormoni estrogeni (chisturi ovariene si/sau mamare) tumori, histerectomie recenta; in cazul bolilor grave “de sistem“ LES, poliartrita reumatoida, sclerodermia, scleroza multipla, etc; in cazul fetitelor in vârsta mai mica de 14 ani (considerata a fi vârsta la care se instaleaza caracterele sexuale secundare). – in cazul menstrelor abundente si/sau lungi  va fi folosit cu prudenta si evitat in  perioada menstruala.