Procto.ro – Ghid de sanatate si medicina

Instamixt

Instamixt
septembrie 08
07:17 2011

Compozitie Instamixt

Extract vegetal din Cynarae folium, Taraxaciherba, Chelidonii herba, Hyperici herba, coresp. la 0,300 g polifenolicinarinici. Lactoza pana la 100 g.

Actiune terapeutica Instamixt

Extractele vegetale, din care se prepara produsul Instamixt, au actiune coleretica si colecistokinetica, influenteaza favorabil functia antitoxica a ficatului, stimuleaza mobilizarea colesterolului din depozite si metabolizarea acestuia; in plus, exercita un usor efect laxativ,spasmolitic si antiinflamator la nivelul cailor biliare.

Indicatii Instamixt

Disfunctii hepato-biliare, functionale sau cu substrat organic (colecistite subacute si cronice, ciroze hepatice) colite spastice cu constipatie.

Contraindicatii Instamixt

Afectiunile hepato-biliare si renale acute; diabetul zaharat.

Mod de administrare Instamixt

Preparatul se utilizeaza in forma de solutie, care se obtine dizolvand numarul de lingurite de granule, indicat in schema de mai jos, in 1/2 pahar cu apa (cca. 100 ml). O lingurita-menzura contine cca. 0,500 g Instamixt.
Adulti- Prima saptamana: de 3 ori pe zi cate 1 lingurita (dimineata, la pranz si seara, inaintea meselor). A doua saptamana: de 3 ori pe zi cate 2 lingurite.
A treia saptamana: de 3 ori pe zi cate 3 lingurite. Tratamentul se poate relua, cu aceeasi posologie, dupa o pauza de 1 luna.
Copii de 10-15 ani- jumatate din doza adultului. Pentru o cura de 3 saptamani sunt necesare 2 flacoane de Instamixt.


Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment