Majeptil

Compozitie Majeptil

Comprimate filmate secabile 10 mg thioproperazin .

Indicatii Majeptil

Acest preparat este un neuroleptic. Este preconizat in unele tulburari nervoase.

Doze si mod de administrare Majeptil

In toate cazurile, conformati-va strict recomandarilor medicului. N.B.: pentru a usura scurgerea picaturilor, tineti flaconul in pozitie verticala. La nevoie, loviti usor flaconul lateral.

Contraindicatii Majeptil

Acest preparat nu trebuie utilizat in cazurile urmatoare: glaucom; dificultati la urinat (de origine prostatica sau nu).

Masuri de precautie Majeptil

Pe durata tratamentului nu sunt indicate bauturile alcoolice. Preveniti-va medicul in caz ca sunteti insarcinata sau alaptati. In caz de dubii, nu ezitati sa va consultati medicul sau farmacistul. Pentru a evita orice eventuale interactiuni cu alte medicamente, trebuie sa semnalati medicului dvs. orice alt tratament aflat in curs. In cazul aparitiei unei febre inexplicabile, opriti tratamentul si anuntati imediat medicul curant.
Efecte asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a utiliza masini industriale: utilizarea acestui medicament presupune riscul aparitiei unei senzatii de somnolenta.

Reactii adverse Majeptil

Ca orice alt preparat activ, acest medicament poate determina, la unele persoane, efecte mai mult sau mai putin suparatoare: somnolenta; hipotensiune ortostatica; uscaciunea gurii, constipatie; tulburari hormonale: dereglari ale ciclului menstrual, tensiune a sanilor; crestere in greutate; miscari anormale.