Risatarun

Risatarun se utilizează în terapiile cerebrale.

Descrierea medicamentului RISATARUN

Substanta activa: Deanol-aceglutamat
Prezentare: Solutie buvabila

Compozitie Risatarun

1 fiola (20 ml ) contine:
Substanta activa: 1,0 g Deanolaceglutamat (respectiv 0,32 g Deanol)
Excipienti: Zaharina , arome naturale, apa, metil-4-hidroxibenzoat si propil-4- hidroxibenzoat.

Forma de prezentare si continut Risatarun

Solutie buvabila
Pachet a 30 fiole a cate 20 ml .

Grupa terapeutica sau indicatii Risatarun

Psihoenergetic

Indicatii Risatarun

Tulburari ale performantei intelectuale, precum si stari de oboseala sau incapacitate patologica avand cauze cerebrale. Stari de retard psihosomatic general la varsta copilariei (inclusiv lipsa de randament scolar). Tulburari ale performantei sau coordonarii motorii cauzate de disfunctiile sistemului nervos central. Tulburari ale vigilitatii si luciditatii, de orice provenienta. Sechele ale traumatismelor cerebrale la varsta copilariei.
Tulburari afective, ale reflexelor sau contactelor. Astenie, apatie, oboseli patologice si surmenaj . Labilitate intelectuala in mediul familial -social si dificultati comportamentale la varsta copilariei. Enuresis nocturn, mai ales in conditiile existentei unui retard psihosomatic.

Contraindicatii Risatarun

A nu se folosi RISARUN in caz de:

 • epilepsie
 • stare buna a pacientului (pentru a se evita exacerbari ale instinctelor sau afectelor
 • sensibilitate la acest preparat sau la componentele sale.

Precautii: Risatarun

A nu se utiliza in timpul sarcinii si alaptarii intrucat nu exista suficiente date.

Schimbari pe care le poate induce

Nu se cunosc

Efecte secundare Risatarun

Nu se cunosc.
In cazul aparitiei de manifestari neobisnuite, adresati-va medicului sau farmacistului.

Mod de administrare Risatarun

Daca nu s-a prescris altfel, dozele sunt : de 1-4 ori pe zi, dar nu mai mult de 2 ori/zi pt. copii cantarind 10-20 kg. Fiecare priza consta intr-o jumatate de fiola , a se lua nediluata sau diluata in 1 pahar apa.

Cat timp trebuie luat Risatarun

Numai conform avizului medicului

PROPRIETATI Risatarun

RISATARUN actioneaza in diverse moduri. Substanta activa Deanolaceglutamat consta din : 2-dimetilaminoetanol (o etapa preliminara a colinei), care are un efect stimulativ asupra circulatiei sanguine si a sistemului nervos central, precum si N-acetil-L acid glutaminic, creste performanta creierului. Substanta activa patrunde in patul sanguin si constituie gazda preliminara medicamentoasa a acetilcolinei necesare creierului si sistemului nervos, ducand la accelerarea sintezei acesteia. Daca exista un deficit de acetilcolina care de exemplu sa duca la tulburari functionale sau o prelungire a fazei de relaxare a celulelor nervoase, este inlaturat; functiunea perturbata a celulelor nervoase revine la normal.

Modul de functionare al RISATARUN consta in rezumat, in stimularea sintezei acetilcolinei si prin acesta, intr-o crestere a performantei cerebrale. Aceasta va fi activata in cazul existentei unei slabiciuni, iar in cazul unei deficiente datorata bolii sau varstei va fi intensificata. RISATARUN poate sa fie folosit pentru intarirea, coordonare si stimularea activitatii cerebrale si a psihicului, cat si in cazul starilor de surmenaj sau deficient patologic, cat si in tratamentul urmatoarelor tulburari ale performantei:
Micsorare a activitatilor intelectuale, sechele psihice si motorii ale sclerozei vaselor cerebrale sau leziuni ale acestora, insuficiente geriatrice si psihosomatice: ( incetinirea proceselor, slabirea contactelor, prin involutie senila),sindrom post -comotie si la accelerarea recuperarii dupa operatii pe creier sau neurochirurgicale.
RISATARUN duce la cresterea activitatii cerebrale, imbunatateste performanta cerebrala, coordonarea sistemului nervos central, amelioreaza capacitatea de concentrare si armonizeaza psihicul.

11 comentarii la „Risatarun

   • 18/01/2010 la 12:04
    Legătură permanentă

    RAISATARUM ESTE 30 EURO CUTIA IN GERMANIA SI U O DAI CU 5 EURO PE FIOLA?ESTI NEBUN…NISTE COPII AU NEVOIE DE UN MEDICAMENT PTR. A SE FACE BINE SI U FACI BISNITA?HANDICAPATULE SAU CINE VINDE FLACOANELE

    • 31/01/2010 la 03:48
     Legătură permanentă

     suna la nr din anunt nu sunt ale mele,probabil am inteles gresit eu iar asa cum spui tu ca sunt ,sau suntem ,afla ca nimeni in lumea asta nu este perfect baaaii inteligentulee…:) suna si vei afla detalii.daca te-ar fi interesat nu aveai chef de catalogari ,ai fi sunat disperat ,am trecut si noi prin momente grele in viata si nu facem afaceri .vrem sa le dam cui are nevoie ptr ca le tinem degeaba pe acasa.

 • 03/03/2011 la 17:02
  Legătură permanentă

  eu am dat la baetelu meu si a dat rezultate dar din pacate nu se mai gaseste in germania deocamdata am doctor acolo si la preluat alta fabrica si nu se stie cand il va pune pe piata si sub ce denumire deocamdata nu este si nu mai accepta reteta decat nemteasca eu am transcriso acolo dar degeaba ca nu este va spun sigur desi stiam de la medicu din romania am tot sperat ca ilgasesc

 • 04/10/2011 la 15:27
  Legătură permanentă

  Buna sant din iasi si am un baietel de 1 an si 10 luni si a fost diagnosticat cu encefalopatie si tetrapareza spastica. Nu merge singur si in afara de mama tata papa nu zice nimic. Credeti ca ar fi bine sa incerc si eu risatarun si daca imi puteti spune de unde il pot cumpara si cam cat costa. Va rog daca ma puteti ajuta scriati pe adresa de imail ioanabianca_81@yahoo.com. Va multumesc

 • 17/10/2011 la 23:56
  Legătură permanentă

  Am urgent de medicamentul RISATARUM.Poate sa ma ajute cineva.Multumesc anticipat.
  email bergheaioan@yahoo,com

 • 28/08/2012 la 21:38
  Legătură permanentă

  Buna!

  Fratele meu a avut un accident cu motocicleta si e in coma…docotrii zic ca are nevoie de Risatarun.Cineva poate sa ma ajute unde pot sa gasesc?Sau daca cineva are as-i cumpara…Va rog daca cineva are informatii sa-mi trimite un e-mail.Va multumesc.Andrea

 • 07/10/2012 la 21:28
  Legătură permanentă

  buna seara ma poate ajuta cineva cu medicamentul risatarum;am urgent nevoie

 • 15/10/2012 la 16:32
  Legătură permanentă

  yo si quiero ayudar a estos niños a que reciban el tratamiento que tanto nesecitan y sin hacer negocios solo lo justo para comprarlo y mandarlo,ya ahora ai una persona mas que lucha por vosotros,animo

Comentariile sunt închise.