Dictionar medicamente litera T

Tiolin. Prospect tiolin

Indicaţii Tiolin

Ameliorarea tulburărilor senzitive din leziunile nervoase declanşate de diabetul zaharat (polineuropatie diabetica).

Proprietăţi TIOLIN

TIOLIN este un supliment alimentar care conţine acid alfa-lipoic (sau acid tioctic) 300 mg. Persoanele care suferă de diabet pot prezenta tulburări ale sistemului nervos cu afectarea sensibilităţii. Astfel diabeticii se confruntă cu senzaţii de furnicături, nelinişte în picioare, arsuri ale tălpilor şi tulburări de sensibilitate. De obicei, aceste tulburări apar mai ales la nivelul membrelor inferioare. Aceste tulburări senzitive pot fi preîntâmpinate de acidul alfa-lipoic (thioctic) conţinut în produsul TIOLIN.

Acidul alfa-lipoic (thioctic) este un antioxidant cunoscut. Acesta are capacitatea, de a penetra şi neutraliza radicalii liberi, mai mare decât a altor antioxidanţi ţi de asemenea, are capacitatea de a recicla alţi antioxidanţi, cum ar fi vitaminele C şi E şi de a-i aduce la parametrii funcţionali.

Acidul alfa-lipoic (thioctic) este produs de organismul uman şi acţionează ca un component important în complexele enzimatice esenţiale implicate îin reglarea metabolismului energetic în special a celui glucidic.

Compoziţie Tiolin

Fiecare capsulă de TIOLIN conţine:
Acid alfa-lipoic                 300 mg, şi excipienţi: fosfat de calciu anhidru, ulei de soia, lecitină din soia, ulei vegetal hidrogenat, hidroxianisol butilat, hidroxitoluen butilat şi capsula gelatinoasă (care conţine: gelatină, glicerină, sorbitol lichid, hidroxibenzoat de metil, hidroxibenzoat de propil, dioxid de titan, Ponceau 4R, apă purificată).

Mod de administrare Tiolin

Administrare orală: 2 capsule de TIOLIN pe zi . Capsula se înghite cu un pahar cu apă.

Atenţionări

  • Acest produs este un supliment alimentar şi nu poate înlocui un regim alimentar variat.
  • A nu se consuma după data de expirare înscrisă pe ambalaj.
  • A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Forma de prezentare Tiolin

Cutie cu 6 blistere a câte 10 capsule

Păstrare

A se păstra la temperaturi sub 250 C.
A se feri de lumină şi umezeală.
A nu se lăsa la indemâna şi vederea copiilor.