Dictionar medicamente litera H

Herbolax

Compozitie Herbolax

Herbolax

Extract din Ipomoea turpethum, Terminalia chebula, Cichrium intybus, Cassia occidantalis; Pulberi de Zingiber officinale, Embelia ribes.
Continut
100 tablete

Actiune herbolax

Glicozidele din produsele vegetale continute maresc peristaltismul intestinal si diminueaza absorbtia apei si electrolitilor din intestin. Regleaza tranzitul intestinal, avand efect detoxifiant.

Administrare Herbolax

Pentru obtinerea unor rezultate favorabile in imbunatatirea starii de sanatate acest produs se poate administra astfel: 1-3 tablete cu 1/2 ora inainte de de cina, sau la nevoie.

Indicatii Herbolax

Stari de constipatie (fiind recomandat si gravidelor fara a crea dependenta sau contractii abdominale); prevenirea crizelor hemoroidale; tulburari digestive; pregatirea tubului digestiv pentru explorari digestive; diete. Este un produs natural cu eficacitate dovedita, total lipsit de toxicitate.
Administrat zilnic este eficient in corectarea constipatiei si normalizarea tranzitului intestinal fara iritarea colonului, fara a crea dependenta si crampe abdominale.

Contraindicatii herbolax

A nu se folosi cand sunt prezente dureri abdo-minale, greata sau varsaturi. Pentru constipatii cronice, consultati medicul. Este contraindicat in timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru copii mai mici de 12 ani.

Precautii:

A nu se depasi doza stabilita. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse:

Nu apar efecte adverse la respectarea stricta a dozei prescrise.