Hemoroizi

Tratament homeopat hemoroizi

Medicamentatia homeopata

Un remediu homeopatic este un remediu care produce aceleasi simptome de care se plange pacientul ca sufera. O doza minima este de folos si se bazeaza pe reglarea corpului prin vindecarea asistata de natura. Abordarea homeopata permite tratarea bolilor care nu pot fi tratate prin metode traditionale. Remediile sunt ieftine, fara efecte secundare si ofera posibilitatea unei cure.

Aloe poate ajuta cand rectul este dureros, sangereaza si este inflamat.

Apis Mellifica este folositor pentru pielea anala externa care este rosie deschis, fierbinte si cu mancarimi.

Calendula unguent homeopatic cu un efect de vindecare remarcabil atunci cand este aplicat local. Folositor pentru rani deschise, parti care nu se vindeca, ulcere, etc. Inlesneste granulari sanatoase si vindecare rapida, ca prim efect.

Collinsonia Canadensis calmeaza pruritul la sarcini, mancarimi ale anusului, hemoroizi cu o senzatie de aschii subtiri in rectum, scaune uscate si constipatie perseverenta. Cunoscut si sub numele de Stone Root.

Graphites ajuta la calmarea costipatiei, a scaunelor noduroase unite prin fire de mucus, a hemoroizilor fierbinti durerosi, a mancarimii si a fisurilor anale. O persoana care are nevoie de Graphites este supraponderala, are dificultati in ceea ce priveste concentrarea si are o tendinta de a dezvolta eruptii ale pielii. Cunoscut si sub numele de Black Lead.

Nitricum Acidum este indicat pentru constipatia cu incordare intensa cand exista o mica sau chiar deloc eliminare a scaunului si pentru dureri violente aparute in urma trecerii scaunului care continua ore intregi. Este indicat pentru hemoroizii ce sangereaza din abundenta. Cunoscut sub numele de Nitric Acid.

Nux Vomica poate fi folosit pentru mancarimi, hemoroizi durerosi, un sentiment de constriction in rect si pentru constipatia cronica. O persoana care are nevoie de Nux vomica este nerabdator, tensionat si iritabil si are o predispozitie pentru folosirea stimulentilor, alimentelor puternice si a alcoolului sau drogurilor.

Paeonia Officinalis este potrivit pentru calmarea mancarimii anale, a hemoroizilor, fisurilor si ulceratiilor anusului si perineului si a senzatiei de arsura in anus dupa trecerea scaunului.

Pulsatilla este indicat pentru hemoroizii care provoaca mancarimi si dureri ascutite ca niste intepaturi. Hemoroizii ies in afara si starea lor se imbunatateste atunci cand va intindeti. Caldura agraveaza simptomele. Acesta este un bun remediu pentru hemoroizii care apar in timpul sarcinii sau in timpul perioadei menstruale.

Sulphur este indicat pentru roseata din jurul anusului care provoaca mancarime si arsuri si pentru hemoroizii care ies in afarasi care sunt insotiti de un sentiment de plinatate si presiune in abdomen. O persoana care are nevoie de Sulphur se poate simti rau dupa caldura si imbaiere.