Sedatif Pc

Compozitie si Mod de Prezentare Sedatif Pc

Sedatif Pc

Aconitum mapellus 6CH, belladona 6CH, calendula officinalis 6CH, abrus precatorius 6CH, chelidonium majus 6CH, viburnum opulus 6CH, in parti egale a 0.5 mg.

Cutie cu 2 blistere a 40 comprimate.

Indicatii Sedatif Pc

Stări de anxietate şi de emotivitate, iritabilititate, Tulburări de somn, in special la pacienţii surmenaţi, copii agitaţi şi persoane vârstnice. Datorită compoziţiei sale homeopatice SÉDATIF PC poate fi administrat atât copiilor, cât şi adulţilor. SÉDATIF PC nu prezintă efecte secundare (în special somnolenţă) şi nu există contraindicaţii. SÉDATIF PC nu afectează vigilenţa, prin urmare poate fi folosit de către persoanele care conduc vehicule sau folosesc utilaje.

Administrare Sedatif Pc

2 comprimate de 3 ori pe zi, supte sau zdrobite în puţină apă. La nevoie se pot administra mai frecvent. În cazul tulburărilor de somn: luaţi  medicamentele regulat în timpul zilei şi seara înainte de culcare.
Comprimatele au un gust uşor dulce.

5 comentarii la „Sedatif Pc

 • 13/03/2010 la 12:02
  Legătură permanentă

  Buna ! As dori sa stiu si eu daca in timpul administrarii Sedatif PC se poate consuma si alcool. Va multumesc !

 • 06/04/2010 la 06:20
  Legătură permanentă

  Ce efecte secundare are daca se administreaza 7 odata? Multumesc!

  • 21/05/2010 la 16:59
   Legătură permanentă

   o sa te urci pe pereti daca iei vfreo 10 si bei 100 de wisky … optional si o bere ca sa ai cu ce stingi. si te tine si mult. merita incercat :) iti curata creieru` :)

 • 29/05/2010 la 15:03
  Legătură permanentă

  Eu iau aceste pastile la recomandarea endocrinologului. si ma simt mai bine

 • 24/02/2013 la 18:06
  Legătură permanentă

  Buna ziua!
  Sunt in faza in care intentionez sa ma las de fumat, am deja 3 zile in care incerc sa fac acest lucru insa la un interval de 4-5 ore de la ultima tigara fumata apare o stare de neliniste, o agitatie si parca nici vederea nu mai e tocmai ok….mentionez ca sunt fumator de apoximativ 20 ani si cam un pachet pe zi ar fi ratia….in acest moment ar redus la trei-patru tigari pe zi cu intentia sa renunt definitiv la acest viciu.
  Acest medicament ma poate ajuta sa trec peste aceste momente neplacute cauzate de lipsa nicotinei din sange.Va multumesc – astept raspuns pe adresa e-maill…..

Comentariile sunt închise.