Dictionar medicamente litera U

Urinex

Compozitie Urinex

Urinex

Fiecare capsula de Urinex contine: – Pinen ( + ) – 31 mg, Camphene – 15 mg, Borneol – 10 mg , Fenchone – 4 mg , Anethole – 4 mg , Cineol – 3 mg.

Actiune terapeutica Urinex

Urinex este o combinatie bine tolerata de ingrediente pure naturale care produce o imbunatatire marcanta, subiectiva in tulburarile dureroase renale si litiaza urinara. Urinex este eliminat din corp prin urina sub forma de glucuronide care stabilizeaza coloidele urinare, creste solubilitatea sarurilor de calciu si ajuta la eliminarea calculilor. Urinex, de asemenea, creste fluxul sanguin renal, ducand la o crestere a excretiei de urina, ceea ce ajuta la spalarea calculilor din tractul urinar. Efectul hiperemic pe membranele mucoase renale reduce durerea asociata inflamatiei. In plus, efectul antispastic pe tractul urinar faciliteaza eliminarea calculilor si reduce spasmul care produce colici renale si uretrale.

Indicatii Urinex

Tulburari renale si urinare: spasme dureroase si inflamatorii ale tractului urinar asociate cu urolitiaza si pentru dizolvarea si eliminarea calculilor de la nivelul tractului urinar.

Doze si mod de administrare Urinex

O capsula va fi luata de 3 – 4 ori pe zi cu o jumatate de ora inainte de mese sau la recomandarea medicului.

Contraindicatii Urinex

  • hipersensibilitatea la oricare dintre componenetele produsului;
  • obstructia biliara, litiaza biliara cu indicatie chirurgicala, ileus, empiem la nivelul vezicii biliare;
  • copii sub 6 ani;
  • sarcina

Masuri de precautie

Nu sunt cunoscute

One thought on “Urinex

  • Tatei (78 de ani) i s-a prescris Urinex fiindca are mici calculi urinari.Mi-e teama sa facem acest tratament fiindca am citit prospectul si am aflat ca el ii poate dizloca piatra de 3 cm de la vezica biliara de care un alt medic mai demult i-a spus sa nu se atinga fiindca se poate trai cu ea mult si bine.I-as da si ceaiuri pentru farimitarea calculilor renali fiindca le-am probat eficacitatea pe mine si stiu cit sunt de puternice dar nu stiu care sa le aleg,din aceleasi motive.In urina tata elimina urati si levuri.Am o lista mare cu plante de ceai dar nu stiu care din ele vor afecta si piatra mare de la colecist.Va rog sa ma ajutati cu un sfat,daca se poate.

Comentariile sunt închise.